Listopad 2009

Malý HIATUS...

26. listopadu 2009 v 18:57 | Mata |  News about site

Na webe je malý hiatus do 1.12.
Veľmi sa ospravedlňujem Affkám, ktoré nebudem môcť obehnúť:(
Novinky doženiem a ešte som vám chcela povedať, že v sobotu idem na New Moon!!!
Už sa neviem dočkať xDD
Ahojte v utorok:)




Rachel Ray Show

25. listopadu 2009 v 15:14 | Mata
Peter sa objavil v Rachel Ray Show.




A zas je tu môj design :D

24. listopadu 2009 v 21:13 | Juliška
Ahoj Mati, tak tu máš ten design, zajtra urobím popisky, dúfam, že sa ti aspoň trošičku páči, pretože mne teda veľmi nie. Okraje mi nevyhádzali tak ako mali a to ma štvalo! :D Takže zajtra tie popisky a ešte: je menšia stránka tak ak budeš vkladať videá, vždy si zmenši ich veľkosť :) Papa

Kris a Rob under mistletoe

24. listopadu 2009 v 11:24 | Mata
Také milé vianočné videá (začína ma chytať vianočná nálada :D). Kristen a Robert si ťahali otázky z takzvanej pančuchy pravdy :D A obaja si vytiahli otázku koho slávneho by radi pobozkali pod imelom. Po dlhom rozmýšľaní sme sa dozvedeli, že Kristen nikoho, pretože jej to pripadá čudné bozkávať niekoho cudzieho a Robert povedal Rickyho Gervaisa (:D:D:D:D). Ani sa mu nečudujem, pretože ak by povedal nejakú babu, hneď by z toho boli klebety.



Zdroj: Twilight-Web.org


Rob and Kris arrive together

24. listopadu 2009 v 11:22 | Mata
Robert a Kristen spolu prišli do LA.Fotky z letiska si môžete pozrieť tu.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


Ecko Red

24. listopadu 2009 v 11:15 | Mata
Hovoríme o novej odevnej značke lejnej kolekcie, ktorá sa objaví v roku 2010. Práve Ashley, aj so svojím psíkom Marlowom predstavuje túto kolekciu a Mark Ecko napísal na svojom blogu, že Ashley bola vyfotografovaná až z 15 rôznych pohľadov.


Twilight.sk


Kellan biography

23. listopadu 2009 v 18:22 | Mata

Kellan sa narodil 15.3. 1985 v Severnej Dakote. V roku 2003 sa presťahoval za svojím otcom.Chcel sa venovať herectvu a užiť si pláž.Jeho priatelia o ňom hovoria, že je baviš a smiešok.
Hovorí plynule po španielsky.Má rád Extreme Skateboarding & Tricks, súboje vo svojej váhovej kategórii, basseball, basketball, lacrosse, plávanie, tenis, badminton, lyžovanie, snowboarding, tanec, kreslenie a je dobrý spevák.
Už ako malý začal rozvíjať svoj talent.Poznáme ho napr. z filmov Stick it, Accepted, Summerland, 6 feet under a ďalšie.Obajvil sa vo videoklipe na pesničku With Love, ktorú naspievala Hilary Duff.
Preslávil sa však kvôli úlohe upíra Emmetta Cullena vo filme Súmrak.



Nikki adress

23. listopadu 2009 v 18:06 | Mata

Nikki Reed
BWR Public Relations
9100 Wilshire Blvd
6th Floor West Tower
Beverly Hills, CA
90212
USA
c/o The Gersh Agency
232 N. Canon Dr. Ste 201
Beverly Hills, CA 90210


Prom king award

23. listopadu 2009 v 17:27 | Mata |  Robert videos
Robert Pattinson vyhral "Prom King Award" /niečo ako "oficiálny kráľ"/, aspoň tak sa píše v titulku článku na jednej Twilight fanstránke, video /s Robertom/, ktoré má cez 11 minút.


Zdroj: Twilight.sk


Moc sa teším xD

23. listopadu 2009 v 17:13 | Mata |  Moje kecy

Ahojte všetci:))
Moc, moc sa teším, pretože dnes sa mi narodil bratranček Miško:)
No vlastne nie mne, ale mojej tete xD
OMG, je taký zlatý...úplne:)
No aj zajtra som doma kvôli chrípkovým prazdninám, ale už v stredu musím ísť:(
Tak sa mi nechce...




Nikki filmography

23. listopadu 2009 v 14:42 | Mata

2003- Thirteen
2005- Man of God
2005- Lords of Dogtown
2005- American Gun
2006- The O.C.
2006- Mini´s first time
2006- Justice
2007- Cherry crush
2007- Reaper
2008- Twilight
2008- Familiar Strangers
2009- Chain Letter
2009- New Moon
2009- Last day of summer
2009- Privileged
2010- Eclipse



Nikki facts

23. listopadu 2009 v 14:36 | Mata

Celé meno: Nicole Houston Reed
Miesto narodenia: LA, California
Dátum narodenia: 17 May 1988
Súrodenci: bratia Joey a Nathan

- má 15 piercingov: 6 v každom uchu, 1 na jazyku, v nose a v pupku
- na ľavom zápestí má tetovanie
- je dobrá kamarátka s Evan Rachel Wood
- napísala scenár k filmu Thirteen za 6 dní
- jej rodičia sa rozviedli keď mala 2 roky




Nikki biography

23. listopadu 2009 v 14:24 | Mata

Život tejto mladej herečky je celkom pestrý.Ako malá bola hanblivá a neustále čítala knižky.V 12-rokoch sa však dostala ku skupinke dievšat, ktoré jej nešli zrovna príkladom.Odvtedy jej vzťah s mamou začal škrípať a Nikki začala experimentovať s drogami, sexom a nejakými krádežami.
Catherine Hardwicke, umelkyňa, ktorá sa chcela stať režisérkou a spisovateľkou dlho randila s jej otcom a tak sa dostala do styku aj s Nikki.V roku 2002 začala Nikki spolupracovať na scenáry filmu.Najprv z toho mala vzniknúť ľahká komédia, ale vznikla "Trinásť" , ktorá bola napísaná podľa skutočnej udalosti, ktorú Nikki prežila.Nikki a Catherine dokončili dielo behom 6 dní.Film je rebelský, autobiografický, dramatický a zobrazuje život dievčaťa, ktorá sa stáva ženou a nadväzuje vzťah k sexu, drogám a krádežiam.Hlavnú postavu hrala Evan Rachel Wood, ktorá bola vytvorená podľa Nikki, ktorá hrala divokú rebelskú dievčinu, ktorá ju vlastne skazila.Nikki je veľmi talentovaná a po celkom úspešnom filme natočila ďalšie napr. Legendy z DogTwonu, Úkladná vražda a The O.C.
Najviac ju preslávila rola krásnej upírky Rosalie vo filme Súmrak.




Jackson adress

23. listopadu 2009 v 13:30 | Mata

The Paradigm Agency
Attn: Chris Schmidt for Jackson Rathbone
360 N. Crescent Drive
North Building
Beverly Hills, 90210



Jackson filmography

23. listopadu 2009 v 13:26 | Mata

2005- River´s End
2005- Close to home
2006- Pray for Morning
2006- The O.C
2006- Beautiful people
2007- The Valley of Light
2007- The War at Home
2007- Big Stan
2008- Senior skip day
2008- The cleaner: Episode: Back To One
2008- Hurt
2008- Young again
2008- Twilight
2009- DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse
2009- S.Darko
2009- Dread
2009- Criminal minds
2009- New Moon
2010- The last airbender
2010- Eclipse
2010- Girlfriend


Jackson facts

23. listopadu 2009 v 13:15 | Mata

Celé meno: Monroe Jackson Rathbone
Prezývka: Jay
Miesto narodenia: Singapur
Dátum narodenia: 21.12. 1984
Súrodenci: 3 sestry
Vzor: Jack Nicholson

- bol reportérom na Disney 411
- rád hrá na gitare a skladá piesne
- venuje sa viacerým športom ako napr. basketbal, basseball, football
- svojej gitare dal meno Annabelle
- medzi jeho obľúbené filmy patrí Casablanca, Big Lebowski,...
- vie hrať na harmoniku a gitaru
- je členom skupiny 100 monkeys
- ako 16-18 ročný si dal piercing do jazaka a ucha
- má strach z pavúkov
- je farboslepý
- na otázku akým by chcel byť superhrdinom odpovedal- SpiderMan
- od roku 2009 má 3 tetovania


Jackson biography

23. listopadu 2009 v 13:00 | Mata

Monroe Jackson Rathbone sa narodil v Singapure, žil v Londýne, Connecticate, Indonesii, Kalifornii a Texase.Chodil do Interlochen Academy v Michiganu.Prezývajú ho Jay.Má tri sestry, mačku Dean a gitaru Annabelle.Jeho obľúbený futbalový tím je Dallas Cowboys.Je členom skupiny 100 monkeys.Bol jedným z reportérov Disney.Zahral si v seriáloch Skvelí ľudia a The O.C, ale najviac ho preslávila rola upíra Jaspera Hale vo filme Súmrak.



Ashley adress

23. listopadu 2009 v 10:21 | Mata

Innovative Artist
Att: Ryan Daly and Ashley Greene
1505 10th street
Santa Monica, CA 90401

Ashley Greene
c/o McKeon-Myones Management
9100 Wilshire Blvd
Suite 350
West Beverly Hills, Ca 90212



Ashley facts

23. listopadu 2009 v 10:20 | Mata

Celé meno: Ashley Michelle Greene
Prezývky: Asher, Chewy
Miesto narodenia: Jacksonville, Florida, USA
Dátum narodenia: 21.2.1987
Znamenie: Ryby
Súrodenci: mladší brat Joe

- jej hrdinami sú jej rodičia
- stredné meno (Michele) má po matke
- jej prvá filmová rola bola v "Home of the Brave"
- spolupracovala na videoklipe MEST "Kiss me, Kill me"
- v roku 2006 robila špeciálnu reklamu na iPod
- robila skúšobné fotenie pre "Revlon", "Angel Perfume" a "Fendi Palazzo"
- v roku 2006 predvádzala módu na "Fashion Day Soiree"
- v roku 2008 predvádzala kolekciu "Rock & Republic" na Chateau Marmont párty
- je dobrá priateľka s Chaceom Crawfordom zo seriálu Gossip Girl, chodili spolu do školy
- má rada nakupovanie
- chcela by pracovať s Johnnym Deppom
- miluje prácu na bejzbalových scénach vo filmoch
- s priateľmi rada hrá volejbal
- hovorí že priveľa rozpráva
- má rada zábavu a smiech
- vo filmoch preferuje drámu alebo komédie

Zdroj: iheartashley.ic.cz





Ashley filmography

23. listopadu 2009 v 10:15 | Mata

2005- Punk´d
2006- Mad TV
2006- Crossing Jordan
2006- Desire
2007- King of California
2008- Shark
2008- Otis
2008- Twilight
2009- Summer´s blood
2009- New Moon
2009- Radio free albemuth
2009- Skateland
2009- Warrior
2010- Eclipse